"Den
professionelle
ramme om
værket"

Ønskeseddel;

Oplevelser

Matas – ting, eller gavekort

Klovnebillede fra vores lokale kunstner Elias Nielsen
– der kan betales via MobilePay til ham med teksten ”Sanne”, så man med i indsamlingen - 22996016, husk eget navn / firmanavn.

Jubilæum

– 10 års firma jubilæum, og 30 års jubilæum inden for malerfaget


Kalenderen taler sandt, og tiden går. D. 25 maj 2019 er det 10 år siden, at Dit Lille Malerfirma startede. D. 15. Juni 2019 er det 30 år siden, jeg startede i malerlære.
Med 30 års erfaring i faget og 10 år som selvstændig er det nu tid at kigge lidt tilbage:

Jeg elsker stadig mit fag, brænder for alle de smukke farver der i harmoni tilfredsstiller blikfanget, kreative løsninger, samt alle udfordringerne med nye og gamle malerteknikker.

30 år, hvor langt det meste arbejde er udført på Juelsmindehalvøen. En rigtig god og lærerig læreplads, som gav mig en god grobund til at udvikle mig i malerfaget. Mange fantastiske kunder, der ringer igen og igen – ja, det bliver meget personligt og privat, men for mig er det skønt med nærværet, og det dybe kendskab.

10 år som selvstændig. Efter at have modtaget en fyrreseddel og nederlaget over det, så jeg i avisen, at vores kommune tilbød et iværkersætter kursus. Jeg tog af sted for at lytte, og bagefter tænkte jeg; hvad har du at miste? Prøv et år – spring ud i det… 
 
Jeg startede på bar bund, satte et skilt ud til vejen på Borgergade og fik en deal med en tidligere kunde om at male hans bygninger, så var der lidt indtægt samtidig med at jeg tog et iværksætterkursus. Min far bakkede mig op og troede på mig. Han købte den første lille firmabil til mig – og så var jeg i gang. Jeg sender ofte mange tanker op til stjernen, hvorfra han i dag kigger ned.

Hurtigt viste det sig, at jeg måtte have hjælp til at klare alle maleropgaverne. I starten lejede jeg malersvende af kollegaer, men måtte indse at det ikke var holdbart. Den første malersvend blev ansat i 2010, og første lærling i 2013. Nu har jeg udlært 2 malerlærlinge, og har pt 3 malersvende ansat.

Jeg er meget taknemlig og stolt over at have så dygtige malersvende. Vi har et fantastisk team, med højt fagligt niveau, og ikke mindst et super godt sammenhold. Vi løfter opgaverne i samlet flok, og udviser et stort hensyn til hinanden, kunder og forretningsforbindelser.
 
Kodeordet er netværk. Jeg har gennem de sidste 10 år fået en utrolig god og stabil kundekreds. Dette skyldes et fantastisk netværk, hvor budskabet er gået fra mund til mund. I netværket med en flok lokale håndværkere har vi et super godt samarbejde. De faste kunder tæller både Boligforeninger, størrer virksomheder, private udlejere, kirker og præstegårde, samt skoler og børnehaver. Rigtig mange private kunder har bakket mig op, og udvist mig en kæmpe tillid.

Jeg har meldt mig ind i SØM – Sydøstjysk Malerlaug, og er nu i bestyrelsen. Et laug underlagt af landets danske malermestre, og dermed også deres garantiordning. Et skønt forum, hvor vi kan dele mange faglige ting og sparre med hinanden.
 
Der er jo også altid en bagside af medaljen - Benhårdt arbejde! Det kræver mange timer i døgnet med masser af udfordringer på skriebordet, når der fx skal følges med i relevante love og regler. Heldigvis har jeg en fantastisk familie og baglandet i orden, for det er vigtigt at kunne ”læsse” af engang imellem.
 
Fremtiden kender ingen, men hvis helbredet holder, ser jeg mig selv og mit lille firma bestå i mange år. I skrivende stund kan jeg kun være oprigtig glad og stolt.
 
Tusind tak til jer alle, og håber at I har tid og lyst at kigge forbi til mit lille jubliimsarrangement.

De bedste og meget farverige hilsner fra
Sanne

Invitation - Åbenthus

Jeg vil gerne invitere kunder, forretningsforbindelser, familie og venner af huset.

Fredag d. 24. Maj 2019 fra kl. 8.00 – kl 11.30 på Borgergade 6, 7140 Stouby

Jeg vil byde på morgenbuffet, og håber at du / I har tid og lyst at kigge forbi.
 
Arrangementet foregår i telt, så husk tøj dertil.

Af hensyn til beværtning vil det være en stor hjælp med tilmelde enten pr mail eller sms.
Mail : friis@ditlillemalerfirma.dk
Mobil : 40234803
 
Mange penselstrøg og hilsner
fra Sanne
Dit lille malerfirma | Borgergade 6, 7140 Stouby  | Tlf.: 40234803