Inspiration / Vægge
 
 
Kunden bad om råd og vejledning til maling af hele huset samt hjælp til tapetvæg i pejsestuen. Fotostatvæggen skaber hygge og bliver et maleri
i sig selv.Kundeudtalelse:

"Efter at Sanne havde givet sig god tid til at høre vores overvejelser, gav hun os råd og vejledning omkring farvevalg og valg af glans til de forskellige rum. Vi fik farveprøver med hjem. Efter at vi havde valgt farve til væggene, gav hun os endvidere farveprøver med hjem til træværket. Hun hjalp os til at finde den helt rigtige løsning til netop os. Under hele vores malerprojektet har Sanne hele tiden stået parat til at svare på de spørgsmål vi havde undervejs.

Malingen blev bestilt og vi havde det dagen efter. Udover dette havde Sanne "idiot-sikret" alt maling. Hun havde nemlig skrevet på bøtterne i hvilken rækkefølge de skulle påføres.

Vi ringede til Sanne, da vi var klar til, at fotostaten skulle opsættes. Dagen efter blev der ringet tilbage og vi aftalte en tid for opsætningen. Resultatet taler for sig selv.

Alt i alt har vi fået super service.
Lille firma med stor service.

Tusind tak for hjælpen ;0)"
 
 


"Den
professionelle
ramme på
værket"

 
 
 

Stor blomstret tapet i spisestue

Sommerhus i nye farver

Lægeklinik med nyt farvefelt i venterum

Stue malet i Bølgen / Vejle

Flamingo tapet i soveværelse

Verdenskort ved børneværelser

Kobbertapet i soveværelse

Vægge malet i stue

Tapet på teenageværelse

Fugle tapet i Hall

Montering af Sanderson tapet indkøbt af kunden på skråvæg i hall. I gennemgang fra hall til køkken ønsker kunden bundfarven fra tapeten overført til loft og bjælker i køkken. Se tapeter på Sandersons hjemmeside

Fotostat vægbeklædning på kontor på Birkelund

Kunden ønskede at se på andet end hvide vægge. Der blev indkøbt en fotostat i Bauhaus, som blev monteret på endevæggen.

Malede borter efter håndskårne skabeloner 

Forskudt mønstret tapet

En farvet endevæg i stuen kan få et langt rum til at virke mere kvadratisk. Samtidig giver den matsorte tapet med blanke sølvroser en god baggrund til familiens sorte møbler.

Gamernavn på skråvæg i drengeværelse

Opdeling af over og undervæg

Opsætning af filt og cirkel struktur tapet. Opsat profil liste til at adskille over og undervæg.
Med udgangspunkt i kundens blomstrede Marimekko voksdug fandt vi en strukturvæv med marguritter, der passede godt til og håndtonede farven på malingen, så det matcher. Listerne giver en hyggelig indramning og afslutning.

Tapetvæg

Tapet i stue

Vægge malet med bundfarve fra tapet
Dobbeltdør på dementafdeling beklædt med fotostat af en skov.
Gibsvægge med filtarbejde
En ny tapet på en af væggene og børneværelset føles som ny. Der findes rigtig mange spændende tapetmønstre og helt sikkert også én der passer til dig.

”Jeg vidste ikke helt, hvad der skulle ske i værelset, men sammen med Sanne fandt jeg den helt rigtige løsning. Rummet blev lyst og lækkert og arbejdet blev udført fuldt tilfredsstillende. Jeg kan derfor varmt anbefale ”Dit lille malerfirma” til andre, der gerne vil have frisket rummene lidt op.”
Iben Hansen, Stouby
Den meget lange hvide væg i stuen brydes med en Marimekko tapet, der matcher rummets gardiner i vinduet på den modstående væg og giver en rigtig fin effekt.

 
 
Dit lille malerfirma | Borgergade 6, 7140 Stouby  | Tlf.: 40234803